Δωμάτια με υπέροχη θέα

Προτεραιότητα του ξενοδοχείο είναι να σας προσφέρει την απόλυτη ελληνική εμπειρία

Online Κράτηση
Αναζήτηση

Ανακαλύψτε τα Δωμάτιά μας

Το ξενοδοχείο Porto Thassos βρίσκεται στη Σκάλα Ποταμιάς, σε μια μαγευτική τοποθεσία της Θάσου, η οποία συνδυάζει την εκπληκτική θέα του βουνού και της θάλασσας. Το ξενοδοχείο δημιουργήθηκε με επίκεντρο την περιβαλλοντική συνείδηση ​​και αποτελείται από μια ομάδα ενοικιαζόμενων πλήρως εξοπλισμένων στούντιο και διαμερισμάτων, κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Προτεραιότητα του ξενοδοχείο είναι να σας προσφέρει την απόλυτη ελληνική εμπειρία φιλοξενίας στα δωμάτια που έχουμε ετοιμάσει για εσάς.

Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει 10 δωμάτια τύπου στούντιο και 8 δωμάτια τύπου διαμερίσματα σε 3 κτίρια.

Στο πρώτο κτίριο κάθε δωμάτιο στούντιο είναι 28-32 τετραγωνικών μέτρων, με 4 κρεβάτια, πλήρως εξοπλισμένα (κουζίνα,μπάνιο,μπαλκόνι) ιδανικό για οικογένειες μέχρι 2 ενήλικες και 2 παιδιά και παρέες που αναμφίβολα θα αποτελέσουν το τέλειο μέρος για να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις από τις διακοπές σας..

Στα επόμενα 2 δίδυμα κτίρια περιλαμβάνονται 8 διαμερίσματα, 4 σε κάθε κτίριο.

Τα διαμερίσματα περιλαμβάνουν 2 εξοπλισμένες τουαλέτες, 2 υπνοδωμάτια, 2 μπαλκόνια και ένα σαλόνι με εξοπλισμένη κουζίνα, κάθε διαμέρισμα είναι 52 τετραγωνικά μέτρα και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 6 άτομα με μέγιστο αριθμό 4 ενηλίκων και 2 παιδιών. Η διοίκηση και το προσωπικό του Porto Thassos προσπαθούν να σας προσφέρουν την αίσθηση ότι βρίσκεστε στο σπίτι σας, καθώς σας παρέχουν όλες τις ανέσεις γι’ αυτό.

Επιπλέον, φροντίζουμε να υπάρχει καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού για όλα α δωμάτιά σας καθώς και αλλαγή ιματισμού και πετσετών κάθε δύο και τρεις ημέρες αντίστοιχα.

Κατόπιν αιτήματος σας, μπορούμε να έρθουμε σε επικοινωνία με ντόπιους προμηθευτές για να σας προμηθεύσουν με φρέσκα ψάρια και κρέατα τα όποια μπορείτε να παρασκευάσετε στο κατάλυμα μας καθώς διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό σε εσάς έτσι θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε την ελληνική και γνήσια ποιότητα των προϊόντων της Θάσου.

Τα Δωμάτιά μας: Studio | Apartment | Superior Apartment

Studios

Τα Standard Studios διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι και ασφαλή διώροφο κρεβάτι τύπου κουκέτας(κατάλληλο για παιδιά έως 14 ετών). Διαθέτουν επίσης πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, κλιματιστικό καθώς και ένα ιδιωτικό άνετο μπάνιο.

Apartment

Το δωμάτιο Apartment διαθέτει 3 χώρους, 2 ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες, η πρώτη κρεβατοκάμαρα διαθέτει υψηλής ποιότητας διπλό κρεβάτι με ιδιωτικό επιπλωμένο μπαλκόνι και η επόμενη κρεβατοκάμαρα 2 ξεχωριστά υψηλής ποιότητας κρεβάτια.

Superior Apartment

Τα διαμερίσματα διαθέτουν 3 χώρους, 2 ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες, η πρώτη κρεβατοκάμαρα διαθέτει υψηλής ποιότητας διπλό κρεβάτι με ιδιωτικό επιπλωμένο μπαλκόνι και η επόμενη κρεβατοκάμαρα 2 ξεχωριστά υψηλής ποιότητας κρεβάτια.