Τα πολυτελή μας δωμάτια στη Θάσο - Porto Thassos
Δωμάτια με υπέροχη θέα

Προτεραιότητα του ξενοδοχείο είναι να σας προσφέρει την απόλυτη ελληνική εμπειρία

Ανακαλύψτε τα Δωμάτιά μας

Το ξενοδοχείο Porto Thassos βρίσκεται στη Σκάλα Ποταμιάς, σε μια μαγευτική τοποθεσία της Θάσου, η οποία συνδυάζει την εκπληκτική θέα του βουνού και της θάλασσας. Το ξενοδοχείο δημιουργήθηκε με επίκεντρο την περιβαλλοντική συνείδηση ​​και αποτελείται από μια ομάδα ενοικιαζόμενων πλήρως εξοπλισμένων στούντιο και διαμερισμάτων, κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Προτεραιότητα του ξενοδοχείο είναι να σας προσφέρει την απόλυτη ελληνική εμπειρία φιλοξενίας στα δωμάτια που έχουμε ετοιμάσει για εσάς.

Kάθε δωμάτιο Studio είναι 28-32 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι και έναν διπλό καναπέ υψηλής ποιότητας με ένα / δυο στρώματα. Το κάθε δωμάτιο Studio μπορεί να φιλοξενήσει από δύο μέχρι τέσσερα άτομα. Επιπλέον, τα δωμάτια μας είναι πλήρως εξοπλισμένα (κουζίνα,μπάνιο,μπαλκόνι) ιδανικό το κάθε ένα για οικογένειες, ζευγάρια και παρέες που αναμφίβολα θα αποτελέσουν το τέλειο μέρος για να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις με την ελληνική φιλοξενία να συντελεί στην μοναδική εμπειρία των καλοκαιρινών σας διακοπών.

Τα διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων περιλαμβάνουν 2 εξοπλισμένες τουαλέτες, 2 υπνοδωμάτια, 2 μπαλκόνια και ένα σαλόνι με εξοπλισμένη κουζίνα, κάθε διαμέρισμα είναι 52 τετραγωνικά μέτρα και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 6 άτομα με μέγιστο αριθμό 4 ενηλίκων και 2 παιδιών. Η διοίκηση και το προσωπικό του Porto Thassos προσπαθούν να σας προσφέρουν την αίσθηση ότι βρίσκεστε στο σπίτι σας, καθώς σας παρέχουν όλες τις ανέσεις γι’ αυτό.

Επιπλέον, φροντίζουμε να υπάρχει καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού για όλα α δωμάτιά σας καθώς και αλλαγή ιματισμού και πετσετών κάθε δύο και τρεις ημέρες αντίστοιχα.

Κατόπιν αιτήματος σας, μπορούμε να έρθουμε σε επικοινωνία με ντόπιους προμηθευτές για να σας προμηθεύσουν με φρέσκα ψάρια και κρέατα τα όποια μπορείτε να παρασκευάσετε στο κατάλυμα μας καθώς διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό σε εσάς έτσι θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε την ελληνική και γνήσια ποιότητα των προϊόντων της Θάσου.

Τα Δωμάτιά μας:  Superior StudioPremium Studio | Two-Bedroom Apartment | Superior Two-Bedroom Apartment

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ

Superior Studio

Κάθε δωμάτιο Superior Studio είναι 28-32 τετραγωνικών μέτρων, με ένα διπλό κρεβάτι και έναν διπλό καναπέ με δύο στρώματα υψηλής ποιότητας και μπορεί να φιλοξενήσει από δύο έως τέσσερα άτομα, πλήρως εξοπλισμένο (κουζίνα, μπάνιο, μπαλκόνι) ιδανικό για οικογένειες, ζευγάρια και γκρουπ αναμφίβολα θα είναι το ιδανικό μέρος για να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εμπειρία των καλοκαιρινών σας διακοπών στο νησί της Θάσου.

Premium Studio

Each Premium Studio room is 28-32 square meters, with one double bed and one sofa with one high – quality mattresses and can accommodate between two to three people, fully equipped (kitchen, bathroom, balcony) ideal for families, couples and groups that will undoubtedly be the perfect place to create an unforgettable experience of your summer holidays in our Thassos Island.

Διαμέρισμα Δύο Υπνοδωματίων

Το διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων διαθέτει 3 χώρους, 2 ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες, η πρώτη κρεβατοκάμαρα διαθέτει υψηλής ποιότητας διπλό κρεβάτι με ιδιωτικό επιπλωμένο μπαλκόνι και η επόμενη κρεβατοκάμαρα 2 ξεχωριστά υψηλής ποιότητας κρεβάτια.

Superior Διαμέρισμα Δύο Υπνοδωματίων

Το Superior διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων διαθέτουν 3 χώρους, 2 ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες, η πρώτη κρεβατοκάμαρα διαθέτει υψηλής ποιότητας διπλό κρεβάτι με ιδιωτικό επιπλωμένο μπαλκόνι και η επόμενη κρεβατοκάμαρα 2 ξεχωριστά υψηλής ποιότητας κρεβάτια.