Καλύτερα Εστιατόρια & Ταβέρνες Θάσος

Καλύτερα Εστιατόρια & Ταβέρνες στη Θάσο

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ & ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΣΤΗ ΘΑΣΟ!!

Το καλό, ποιοτικό φαγητό και τοπικές συνταγές αποτελούν προτεραιότητα στις διακοπές στη Θάσο.

ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗ ΘΑΣΟ;

Ξεκινώντας από την περιοχή μας την Σκάλα Ποταμιάς και την Χρυσή Αμμουδιά θα συναντήσετε τραπεζάκια δίπλα στη θάλασσα, κληματαριές και πολλές Θασίτικες γεύσεις. Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες γνωρίζουν πολύ καλά από ολόφρεσκα θαλασσινά και ψημένα ψάρια αλλά και από τοπικές συνταγές κρεατικών.

Στο κέντρο της Σκάλας Ποταμιάς και εκεί που σκάει το κύμα βρίσκεται το εστιατόριο Κραμπούσα. Πρωταγωνιστούν οι Θασίτικες σπεσιαλιτέ, ποιοτικές και νόστιμες γεύσεις από φρέσκες πρώτες ύλες. Αξίζει την δοκιμή!!

krambousa

Photo Credits: @krambousa_restaurant


 

Συνεχίζοντας το γαστρονομικό ταξίδι και σε μικρή απόσταση από την Σκάλα Ποταμιάς κατευθυνόμαστε  προς την αριστερή μεριά του κόλπου στην Χρυσή Αμμουδιά. Πρώτη μας στάση η παραθαλάσσια ταβέρνα τα Πεύκα.

pefka_taverna_20210316_143707_0

Photo Credits: @pefka_taverna

Τα Πεύκα βρίσκονται σε μια μαγευτική τοποθεσία κάτω από την σκιά των πεύκων. Ακόμα και τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού η φυσική δροσιά είναι απολαυστική. Όλα θυμίζουν ελληνικό καλοκαίρι!! Πρωτίστως, θα μείνετε έκπληκτοι από την γρήγορη εξυπηρέτηση ακόμα και σε ώρα αιχμής αλλά και από τις μεγάλες και φρέσκες μερίδες.


Ψάρι ή Κρέας;

Στο αιώνιο δίλημμα δίνει απάντηση η ταβέρνα Αγοραστός!!

agorastos

Photo Credits: @taverna_agorastos

Φεύγοντας από την Σκάλα Ποταμιάς και περίπου 10 λεπτά φτάνουμε στον οικισμό Κοίνυρα και κάνοντας την πρώτη μας στάση στην ταβέρνα Αγοραστός!!

Πρώτη εντύπωση, η απίστευτη θέα του απέραντου γαλάζιου. Δεύτερη εντύπωση, το προσεγμένο περιβάλλον στο οποίο μπορείς να απολαύσεις φρέσκα ψάρια τα οποία διαλέγεις ακόμα και εκείνη την στιγμή. Πιάτα κρεατικών, συνταγές ζυμαρικών σε συνδυασμό με θαλασσινά. Όλα πεντανόστιμα, άριστη εξυπηρέτηση και μεγάλες μερίδες.


Θα μου ήταν δύσκολο μιλώντας για φαγητό στη Θάσο να μην αναφερθώ στο χωριό Θεολόγος και την ταβέρνα Ιατρού.

taverna-iatrou

Photo Credits: @taverna_iatrou & @thassoview

Εκτός ότι είναι γνωστή για τα ελληνικά γλέντια και τις βραδιές με την ατελείωτη ζωντανή μουσική, η ταβέρνα Ιατρού έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον Θεολόγο της Θάσου.

Παραδοσιακή ταβέρνα, με πολύ ωραίο φαγητό για τους λάτρεις των κρεατικών. Όσοι θέλουν να γευτούν ντόπιο κατσικάκι και όχι μόνο τότε έχετε κάνει την σωστή επιλογή.

Το περιβάλλον οικογενειακό με θέα στο βουνό, στο κέντρο του χωριού.

Αυτές ήταν μερικές από τις κορυφαίες ταβέρνες και εστιατόρια στη Θάσο!! Μην διστάσετε να τις επισκεφθείτε και να έχετε μια αξέχαστη εμπειρία φαγητού στο όμορφη Θάσο!!

Καλή σας όρεξη!!